Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

Розміщення на хмарному VPS сервері AKROS

  • Акрос
  • Головна

 

 

 

Пропонуємо для ОСМД розміщення бухгалтерії з BAF на хмарному VPS сервері.

Оренда хмари для розміщення бухгалтерії ОСМД дозволяє співробітникам працювати з програмою обліку

1С/BAF (BAS) видалено і не прив'язуватися локальному комп'ютеру. Немає необхідності в апгрейде або купівлі нового

комп'ютера. Можна працювати у будь-якому місці, будь-якого ПК і, навіть, якщо Ваш ПК зламався - все надійно і строго конфидициально. А, щоб захистити Ваші дані від втрати регулярно робимо резервне копіювання (бекапы).

 

Якщо Ви вибираєте хмарний сервіс, Вам не знадобляться послуги штатного інженера або фрилансера без зобов'язань - досить почати роботу з АКРОС. Відповідно, відпадає потреба в послугах системного адміністратора. Уся робота по підтримці лягає на "наші плечі": ми проводимо оновлення, загальну технічну підтримку, вирішуємо проблеми, здійснюємо резервне копіювання , оскільки сервери віртуальні

Вам більше не треба турбуватися про що вийшов з ладу "залозі" або про апаратні збої.

Ми допоможемо перенести Ваші дані: базу BAF, Medoc та ін. в хмару, а вслучае відсутності запропонувати програмне забезпечення, встановимо і настроїмо.

Також, Акрос надає послуги з підтримки (програмирование в BAF, створення нових звітів, документів) і супроводу (регулярне оновлення) BAF або іншого необхідного програмного забезпечення або комп'ютерної техніки.

 

Розміщуючи 1С або інше ПЗ в хмарі, ви отримуєте основну перевагу хмарних рішень, яка полягає у відсутності капітальних витрат на "залізо" і в скороченні кількості споживаних енергоресурсів.

 

Перед Вами більше не стоїть завдання замовляти і обслуговувати фізичні ПК або сервери, а також тримати в штаті IT- фахівця для цих цілей - перераховані завдання в повному об'ємі після міграції в хмару можна делегувати Акрос.

 

Крім того, ви самі можете визначати кількість необхідних для роботи ресурсів в моменті, а не купувати їх про запас, як це часто відбувається з фізичними серверами і системами зберігання даних.

 

На віртуальному сервері ви можете легко збільшувати і зменшувати як кількість ліцензій, так і потужність VPS.

Для зміни кількості користувачів або потужності хмарного сервера, в часности місця під бази 1С досить буде звернутися до наших фахівців, а саме увелечение необхідних ресурсів хмарного рішення зажадає мінімум часу.

 

Якщо ви вирішите перенести 1С сервер в хмару, ваші дані будуть захищені і доступні з будь-якої точки світу у будь-який час. Для роботи досить пристрою з виходом в інтернет. Робота з додатком на хмарному сервері Акрос буде така сама, начебто воно було встановлене локально на фізичному комп'ютері або сервері.

Наступна перевага VPS з 1c являється видалена робота: Ви можете найняти бухгалтера, який працюватиме дистанційно.

 

Итак, давайте подивимося, на що саме ви можете розраховувати через декілька тижнів роботи на хмарному сервері:

 

1) Економія грошових коштів;

2) Економія на персональному компьтере (ПК) або сервері;

3) Економія на обслуговуванні і апгрейде;

4) Економія на енергії (електриці);

5) Економія на зовнішніх фахівцях: 1С програмістові, ситемном або 1С адміністраторові.

 

Також, компанія Акрос регулярно проводить семінари для наших клієнтів і даємо консультації по бухгалтерському і податковому обліку.

Замовляйте послугу розміщення на хмарному сервері (VPS) в АКРОС і ви отримаєте надійність/безпеку, зручність і економію коштів!

Будьте в курсі. Підписатись на розсилку