Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

Автоматизація бізнесу на базі відкритого (Open Source) Linux програмного забезпечення.

  • Акрос
  • Головна

Автоматизація бізнесу на базі відкритого (Open Source) програмного забезпечення.

НВЦ “АКРОС” пропонує послуги з побудови Вашої інформаційної системи на основі ОС GNU/Linux або змішаної (гетерогенної) інфраструктури ОС GNU/Linux та Windows. А також часткову або повну міграцію офісу, філії, фірми, підприємства Windows-серверів та робочих станцій з ОС Widows на ОС GNU/Linux та відповідне ПЗ (програмне забезпечення).

Заощаджуйте на ліцензуванні!

При виборі рішення та міграції на GNU/Linux, Ви продовжуєте користуватися необхідними програмними продуктами (системами складського та бухгалтерського обліку, правовими системами, вільними офісними додатками), але економите на ліцензуванні до 70% від вартості аналогічного пропрієтарного ПЗ. Ми проводимо аудит існуючої ІТ-інфраструктури та підбираємо для замовника оптимальні рішення, а також намагаємось скоротити ІТ-бюджет, за рахунок оптимізації бізнес-процесів, підвищення надійності інформаційних систем та, по можливості, впровадження вільного програмного забезпечення. За результатами аудиту даємо рекомендації щодо оптимізації Вашої системи управління ІТ-інфраструктурою: інвентаризацію комп'ютерного парку та встановленого ПЗ, управління резервним копіюванням робочих станцій та серверів, налаштування, віддалене управління та адміністрування робочих станцій та серверів.

Ми пропонуємо комплексне рішення перехід офісу на Linux:

⭕ Проведення діагностики щодо можливості перекладу компанії на Linux.

⭕Підбір необхідного для роботи програмного забезпечення в середовищі Linux так, щоб перепідготовка персоналу зайняла мінімальну кількість часу та нервів.

⭕Діагностика можливості запуску програмного забезпечення несумісного з Linux (програми, що працюють тільки в середовищі Windows: банк-клієнти, бухгалтерія, графічні редактори, CAD тощо) в емуляторі Wine або середовищі віртуалізації VMware, Virtual Box.

⭕Налаштування різних сервісів: шлюзу інтернету, міжмережевого екрану (firewall), проксі-сервера, поштової системи, VPN-сервера, авторизації Linux- та Windows-машин, файл-сервера, веб-сервера, FTP, IP-телефонія та ін. -Забезпечення збереження та міграції даних та налаштувань, які використовувалися під час роботи з Windows-системою в GNU/Linux.

⭕Навчання співробітників роботи в ОС GNU/Linux.

Послуги з впровадження GNU/Linux у діючі інформаційні системи та міграція на GNU/Linux:

⭕встановлення та налаштування необхідного набору ПЗ зі складу дистрибутива (офісні програми, інтернет, мультимедіа, графіка);

⭕настроювання підключення до інтернету, периферійного обладнання (принтери та БФП, сканери, обладнання складського обліку – принтери чеків, сканери та принтери штрих-коду, ТСД (термінали збору даних));

⭕встановлення та налаштування серверів на ОС GNU/Linux: Ubuntu Server, CentOS та ін.;

⭕ настроювання різних сервісів на базі GNU/Linux: шлюзу інтернету, firewall, проксі-сервера Squid, поштової системи, FTP, файл-сервера Samba, веб-сервера, VPN, Jabber та ін.;

⭕визначення можливості міграції Windows-програм на Wine Linux, встановлення та налаштування; - перенесення даних з Windows-систем, забезпечення перенесення даних та налаштувань у GNU/Linux з уже наявних систем, забезпечення інтеграції робочих станцій та серверів на базі GNU/Linux з наявними операційними системами;

⭕впровадження сервісу каталогів, рішення для управління та адміністрування OpenLDAP;

⭕ встановлення та налаштування серверної платформи "1С: Підприємство 8.3" / BAF на GNU/Linux у файловому варіанті або з СУБД Postgree SQL, MS SQL Server для Linux ОС. - встановлення клієнтської версії "1С: Підприємство 8.3" /BAF на робочих станціях з GNU/Linux, міграція та адаптація для потреб клієнта робочих станцій з 1С7.7 на 1С8.3;

⭕впровадження системи управління ІТ-інфраструктурою на основі вільної системи моніторингу та відстеження статусів різноманітних сервісів комп'ютерної мережі, серверів та мережевого обладнання Zabbix.

Ми пропонуємо абонентське обслуговування Вашої інформаційної системи:

✅встановлення та налаштування GNU/Linux на комп'ютери та ноутбуки у нас або у Вашому офісі;

✅навчання користувачів роботі з GNU/Linux та вільними програмними продуктами;

✅технічні консультації по телефону, e-mail, у месенджерах Viber, WhatsApp, Telegram та виїзд наших спеціалістів до офісу Вашої компанії.

✅В рамках цієї послуги ми пропонуємо встановлення наступного ПЗ на сервери або робочі станції кінцевих користувачів:

✅бухгалтерське або спеціалізоване облікове ПЗ, сумісне з GNU/Linux або можливість запуску в емуляторі Wine, або з використанням через Web-клієнт. Зокрема, 1С: Підприємство 8.3/BAF, конфігурації BAS.           

✅ПЗ для роботи з електронною поштою, адресною книгою, завданнями, календарем: Thunderbird (аналог Outlook Express), Evolution (заміна MS Outlook).

✅ Web браузер для роботи в Інтернеті. Chromium, Opera, Firefox. Ви не відчуєте різницю під час використання цих програм.

✅ПЗ для роботи з офісними документами. LibreOffice/OpenOffice або OnlyOffice — Open Source пакет офісних програм, яка є альтернативою популярному офісному пакету Microsoft Office.

✅ПЗ для спілкування через Інтернет, широкий вибір мультимедійного ПЗ (прослуховування музики, перегляд відео).

✅ПЗ для роботи з графікою, 3D, CAD.

✅Можливість налаштування сервера на ОС GNU/Linux, як сервера БД Firebird для ПЗ M.E.Doc та MDOffice (з розміром БД до 100Гб).

Термінальний (RDP) клієнт для віддаленої роботи з термінальним сервером на Windows Server або GNU/Linux. Наші партнери надають комп'ютерну техніку та сервери сумісні з GNU/Linux та можливістю мережевого адміністрування/управління серверами, маршрутизаторами, СГД (система дискового зберігання даних, NAS) та ДБЖ (джерело безперебійного живлення, UPS) незалежно від ОС. Час, витрачений для перекладу комп'ютерів з ОС MS Windows на GNU/Linux - залежить від конфігурації серверів та робочих станцій, а також мережі Вашого офісу, від переліку програм, які будуть перевстановлені, від обсягу та змісту даних, які плануються переносити та розраховується у кожному конкретному випадку за результатами аудиту Вашої ІТ-інфраструктури.

Будьте в курсі. Підписатись на розсилку